Üdvözöljük a

GE beszállító roadshow | Veszprém Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Országos rendezvénynaptár

<< 2018 Február >>
KeSzeCsüSzoVa
   1234
567891011
12131415161718
192021232425
262728    

GE beszállító roadshow

2017. december 18.

Magyarország Kormányának stratégiai partnereként a GE Magyarország célkitűzései között szerepel, hogy a magyar kis- és középvállalkozásoktól vásárolt termékek és szolgáltatások értékét jelentős mértékben növelje, amely célt a kis- és középvállalati beszállítói bázisának kiterjesztésével, a nagyobb beszállítók regionális beszállítókká történő fejlesztésének elősegítésével, valamint a digitális gyártástechnológiák know-how-jának és tapasztalatainak átadása révén kíván elérni.

A megvalósítása érdekében a GE Hungary Kft., a Nemzeti Befektetési Ügynökség (HIPA), valamint a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) együttműködésük keretében komplex beszállítói program kidolgozására és megvalósítására törekszenek. A program egyik legfontosabb pillére olyan magyarországi beszállítók felkutatása, amelyek képesek a nemzetközi iparági sztenderdeknek megfelelő minőség előállítására, a folyamatos fejlődés fenntartására, ezáltal a GE Hungary Kft. hosszútávú partnereivé, beszállítóivá válhatnak. A tervezett fejlesztések eredményeként a GE Hungary Kft. divízióinál felmerülő alkatrész és beszállítói együttműködési igény növekedése várható.

Mindezek alapján az együttműködés résztvevői úgy határoztak, hogy egy közös, országos rendezvénysorozatot indítanak, amely bemutatja a potenciális beszállítók számára az ellátási lánchoz való csatlakozás lehetőségét, tájékoztatást nyújt és elősegíti a hazai beszállítók regionálisszintű beszállítóvá válását.

 

A fentiekben megfogalmazott cél elérése érdekében három vidéki helyszínen (Veresegyházon, Debrecenben valamint egy később egyeztetendő helyszínen, Zala megyében) megtartandó beszállítói roadshow keretében közös kiállítóhelyeket hoznak létre, amelyen közös bemutatkozó és tájékoztató programokat szerveznek az érdeklődő jelenlegi és potenciális új beszállítók részére.

 

A GE Hungary Kft. a tárgykörben kompetens munkatársai részt vesznek, és tájékoztató előadást tartanak a rendezvényeken, továbbá lehetőséget biztosítanak a személyes megbeszélésekre is.

 

A három helyszínre az alábbi megyék szerint kerülnek meghívásra a megyék vállalkozói:

  • Veresegyházára: Budapest, Pest megye, Nógrád megye, Bács-Kiskun megye, Fejér megye, Komárom-Esztergom megye.
  • Debrecenbe: Hajdú-Bihar megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Heves megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Békés megye, Csongrád megye.
  • Zala megyébe: Győr-Moson-Sopron megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Somogy megye, Baranya megye, Tolna megye.

A rendezvények várható időpontjai:

  • Veresegyháza: 2018. február
  • Debrecen: 2018. március
  • Zala megye: 2018. április

 

Jelentkezés:

 

Ezúton várjuk azon érdeklődő vállalkozások jelentkezését, akik részt kívánnak venni a GE Magyarország beszállítói programban.

  • A jelentkezéshez a mellékelt, beszállítói követelmenyéket is tartalmazó adatlap kitöltése és visszaküldése szükséges.
  • Visszaküldés: info@veszpremikamara.hu
  • Jelentkezés határideje: 2018. március 12.

 

Csatolt állományok: