Cookie / Süti tájékoztató
Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a veszpremikamara.hu honlap a felhasználói élmény fokozásának érdekében cookie-kat alkalmaz. A honlap használatával Ön a tájékoztatást tudomásul veszi.
bővebben
Elfogadom
AA

Higiéniai útmutatók szállás- és vendéglátóhelyek részére

2020. május 26.

A Magyar Turisztikai Ügynökség javaslatának összeállításával a turizmusban érdekelt, jelentős vendégforgalmat bonyolító szálláshelyek és vendéglátóipari egységek munkáját kívánja segíteni az újranyitáshoz kapcsolódóan, alapul véve az üzemeltetés során fontosnak tartott szempontokat.

A turizmus fokozatos újraindításával a szálláshelyeken és a vendéglátóipari egységekben naponta ismét egyre nagyobb számú bel- és külföldi vendég fordul meg a világ minden részéről, akik igénybe veszik a kínált szolgáltatásokat, kapcsolatba kerülnek a kiszolgáló személyzettel, a többi vendéggel. Ezért mind a munkatársak, mind pedig a vendégek szempontjából összegyűjtöttötték azon szempontokat, melyek a legfontosabbak lehetnek, hogy a fertőzés tovább terjedését megakadályozva, mégis megfelelő színvonalú szolgáltatást tudjanak nyújtani, és a vendégélmény is, az adott körülmények között, a legteljesebb legyen.

COVID-19 kézikönyv szálláshelyek és vendéglátóipari egységek részére >>

Továbbá a NÉBIH oldalán elérhető kapcsolódó ismertetők:

Konyhai higiéniai és élelmiszerbiztonsági útmutató humán járványügyi veszélyhelyzet idején >>

Konyhai higiénia >>