Cookie / Süti tájékoztató
Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a veszpremikamara.hu honlap a felhasználói élmény fokozásának érdekében cookie-kat alkalmaz. A honlap használatával Ön a tájékoztatást tudomásul veszi.
bővebben
Elfogadom
AA

Veszprémi Üzleti Reggeli

Rendezvény időpontja: 2025-07-04 08:00 - 2025-07-04 09:30
Rendezvény helyszíne: VKIK (Veszprém, Radnóti tér 1.)

A Veszprém Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara üzleti reggelit szervez Veszprémben, amelynek célja a városban működő vállalkozások üzleti kapcsolatainak fejlesztése, az aktuális gazdasági kihívások megvitatása, lehetséges együttműködések generálása.

Örömünkre szolgál, hogy rendezvényünket megtiszteli jelenlétével Dr. Navracsics Tibor közigazgatási és területfejlesztési miniszter is.

IDŐPONT:

2025. július 4.
Péntek (08:00-09:30)

 

HELYSZÍN:

Veszprém Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara
Veszprém, Radnóti tér 1. (Elnökségi terem - fsz. 118.)

 

PROGRAM:

07:30 Érkezés, regisztráció
08:00

Köszöntő

Dr. Simon Attila elnök, Veszprém Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara

08:10

Veszprém helye és szerepe a térségben

Dr. Navracsics Tibor közigazgatási és területfejlesztési miniszte​​​​​​​r

08:45 Kötetlen beszélgetés, networking, büféreggeli

 

RÉSZVÉTEL:

  • A rendezvényen való részvétel térítésmentes, de előzetes regisztrációhoz kötött.
  • Részvételi szándékát kérjük, a lenti online jelentkezési lap kitöltésével szíveskedjen jelezni.
  • Jelentkezési határidő: 2025. július 2.

 

INFORMÁCIÓ:

Simon Emerencia
gazdaságfejlesztési tanácsadó

+36-88-814-120
simon.emerencia@veszpremikamara.hu

 


 

ONLINE JELENTKEZÉSI LAP:

 


Adatkezelési tájékoztató:
A rendezvényen kép- és hangfelvétel készül. A résztvevő a rendezvényen való regisztrációjával, részvételével – a Veszprém Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara honlapján közzétett adatkezelési tájékoztatás szerint – előzetes és kifejezett hozzájárulását adja ahhoz, hogy a rendezvényen róla kép- és hangfelvétel készüljön, és ezeket a kamara a rendezvényről szóló tájékoztatásaiban, valamint egyéb kiadványaiban és online felületein felhasználja.

*