Cookie / Süti tájékoztató
Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a veszpremikamara.hu honlap a felhasználói élmény fokozásának érdekében cookie-kat alkalmaz. A honlap használatával Ön a tájékoztatást tudomásul veszi.
bővebben
Elfogadom
AA

Hírek

1. oldal

A Kormány 47/2020. (III. 18.) számú, „A koronavírus világjárvány nemzetgazdaságot érintő hatásának enyhítése érdekében szükséges azonnali intézkedésekről” című rendelete a Széchenyi Kártya Program keretében megkötött valamennyi hitelszerződésre vonatkozik.

A Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara (DUIHK) 2020-ban is meghirdette a Szakképzési Díj pályázatot, amely azon kiemelkedő projekteket és kezdeményezéseket méltatja, melyek jelentős mértékben és példaértékű módon segítik elő a gyakorlatorientált szakképzést Magyarországon.

A Veszprém Megyei Kereskedelmi és Iparkamara hagyományos Gazdasági Fórumot szervezett az európai és a magyar gazdaság aktuális helyzetének és lehetséges jövőképének bemutatása céljából.

Felhívjuk a gazdálkodó szervezetek figyelmét, hogy a 2020. évi 5.000,- Ft kamarai hozzájárulás megfizetésének határideje 2020. március 31. a 2011. évi CLVI. törvény értelmében.

Amennyiben egy megrendelő vitatja az elvégzett építőipari kivitelezési munka mennyiségét, minőségét és a munkához kapcsolódó kiállított számla összegét, a kivitelező kérheti a Teljesítésigazolási Szakértői Szerv (TSZSZ) közreműködését. Íme a legfontosabb tudnivalók.

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara kétfordulós pályázatot hirdet a „MAGYAR KÉZMŰVES REMEK” elismerő cím elnyerésére. A pályázat célja a magyar kézművesség értékeinek és mestereinek elismerése, a minőségi kézműipari termékek bemutatása és a népi kézműves mesterségek hagyományainak tovább éltetése.

A Veszprém Megyei Kereskedelmi és Iparkamara 2020-ban is megrendezi hagyományos Gazdasági Fórum rendezvényét, amelynek célja az európai és a magyar gazdaság aktuális helyzetének és lehetséges jövőképének pragmatikus bemutatása.

Lehet-e jóízűt enni adalékanyagok, ízfokozók nélkül? Ha a válasz határozottan nemleges, akkor ezzel vitába kell szállni. És érdemes is ezt a vitát gerjeszteni, mert minél mélyebben ásunk a dolgok mélyére, annál többet tudunk meg az adalékanyagokról. És kiderül, nélkülük is finom lehet az étek.