A Veszprém Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara a KISOSZ közreműködésével 2023-ban is megtartotta hagyományos szezonfelkészítő rendezvényét a vendéglátóipari és kiskereskedelmi vállalkozások részére a Club Tihanyban.
A résztvevőket dr. Somogyi Istvánné, a Veszprém Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara főtitkára köszöntette. Megnyitójában dr. Markovszky György kamarai elnök kitért a vállalkozások érintő kihívásokkal teli időszakra, valamint a jogszabályi környezet fontosságára.
Dégi Zoltán, a NAV Veszprém Megyei Adó- és Vámigazgatóságának igazgatója a vendéglátás és kereskedelem területét érintő adóváltozsáokat és ellenőrzési szempontokat mutatta be. Dr. Lukácsné dr. Németh Katalin főállatorvos, a Veszprém Vármegyei Kormányhivatal főosztályvezetője az élelmiszer felügyeleti aktualitásokról tartott átfogó előadást, majd Troják László, munkavédelmi főosztályvezető a munkabiztonság fontosságára és szakmai szempontjaira hívta fel a figyelmet. Angyalossy Edina munkaerőpiaci osztályvezető a munkáltatók számára elérhető támogatásokat mutatta be. A szakmai előadásokat követően Dessewffy Gábor az OkosHACCP szolgáltatást szemléltette a résztvevőknek. A rendezvényt Vágó Péter KISOSZ-elnök zárta.
A fórumon bemutatott előadásanyagok az alábbi linkeken letölthetők:
Galéria: